Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гейєр Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Гейєр Г. В. 
Фінансова вартість брендів і методи її оцінки [Електронний ресурс] / Г. В. Гейєр // Університетські наукові записки. - 2006. - № 3-4. - С. 469-475. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unzap_2006_3-4_76
Попередній перегляд:   Завантажити - 360.498 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гейєр Г. 
Нормативно-правовий механізм інноваційного розвитку економіки України [Електронний ресурс] / Г. Гейєр, В. Болгов // Економічний аналіз. - 2013. - Т. 13. - С. 14-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2013_13_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 747.932 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гейєр Г. 
Облік витрат виробництва і контроль формування собівартості продукції в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Г. Гейєр, О. С. Роєва // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 1. - С. 157–163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuete_2015_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 569.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Цвіркун Л. О. 
Структурна схема адаптивної системи eнергоефективного керування процесом сортування яблук [Електронний ресурс] / Л. О. Цвіркун, С. Л. Цвіркун, Г. В. Гейєр // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 2. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.897 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дмитревський Д. В. 
Обґрунтування конструкції апарата для очищення коренеплодів [Електронний ресурс] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко, Г. В. Гейєр, В. В. Перекрест // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 2. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 240.638 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дейниченко Г. В. 
Аналіз сировини та раціональної технології виробництва пектинових концентратів [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. В. Омельченко, Г. В. Гейєр, А. О. Кузьменко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.095 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Цвіркун Л. О. 
Автоматична фільтрація зображення потоку яблук на конвеєрній лінії в системі розпізнавання їх різновидів [Електронний ресурс] / Л. О. Цвіркун, С. Л. Цвіркун, Г. В. Гейєр, Д. Є. Поплавський // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 442.961 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Червоний В. М. 
Експерементальні дослідження процесу засолювання ставкової риби за допомогою ультразвуку [Електронний ресурс] / В. М. Червоний, В. О. Старков, В. В. Перекрест, Г. В. Гейєр, Д. С. Шамрай // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 371.005 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Омельченко О. В. 
Сучасні принципи і засоби захисту працівників від неонізуючих електромагнітних випромінювань і електричних полів [Електронний ресурс] / О. В. Омельченко, Д. П. Заікіна, Г. В. Гейєр, О. В. Абрамова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 617.413 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Горєлков Д. В. 
Інноваційне енергозберігаючі теплогенеруючі пристрої для устаткування закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Д. В. Горєлков, О. В. Омельченко, Г. В. Гейєр, О. Г. Терешкін, А. M. Шевченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2021. - № 1. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2021_1_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.994 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Дмитревський Д. В. 
Визначення параметрів процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре [Електронний ресурс] / Д. В. Дмитревський, Н. Г. Перекрест, В. В. Перекрест, Г. В. Гейєр, І. В. Расчехмаров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 2. - С. 47-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.143 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Цвіркун Л. О. 
Метрологічні характеристики теплотехнічних вимірювань в камерах для зберігання яблук [Електронний ресурс] / Л. О. Цвіркун, О. В. Омельченко, С. Л. Цвіркун, Г. В. Гейєр // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 2. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 187.462 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського