Пошуковий запит: (<.>A=Гейєр Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Гейєр Г. В. Фінансова вартість брендів і методи її оцінки [Електронний ресурс] / Г. В. Гейєр // Університетські наукові записки. - 2006. - № 3-4. - С. 469-475. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unzap_2006_3-4_76
|
2. |
Гейєр Г. Нормативно-правовий механізм інноваційного розвитку економіки України [Електронний ресурс] / Г. Гейєр, В. Болгов // Економічний аналіз. - 2013. - Т. 13. - С. 14-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2013_13_4
|
3. |
Гейєр Г. Облік витрат виробництва і контроль формування собівартості продукції в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Г. Гейєр, О. С. Роєва // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 1. - С. 157–163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuete_2015_1_20
|
4. |
Цвіркун Л. О. Структурна схема адаптивної системи eнергоефективного керування процесом сортування яблук [Електронний ресурс] / Л. О. Цвіркун, С. Л. Цвіркун, Г. В. Гейєр // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 2. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_2_8
|
5. |
Дмитревський Д. В. Обґрунтування конструкції апарата для очищення коренеплодів [Електронний ресурс] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко, Г. В. Гейєр, В. В. Перекрест // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2019. - № 2. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2019_2_10
|
6. |
Дейниченко Г. В. Аналіз сировини та раціональної технології виробництва пектинових концентратів [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. В. Омельченко, Г. В. Гейєр, А. О. Кузьменко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_3
|
7. |
Цвіркун Л. О. Автоматична фільтрація зображення потоку яблук на конвеєрній лінії в системі розпізнавання їх різновидів [Електронний ресурс] / Л. О. Цвіркун, С. Л. Цвіркун, Г. В. Гейєр, Д. Є. Поплавський // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_8
|
8. |
Червоний В. М. Експерементальні дослідження процесу засолювання ставкової риби за допомогою ультразвуку [Електронний ресурс] / В. М. Червоний, В. О. Старков, В. В. Перекрест, Г. В. Гейєр, Д. С. Шамрай // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_9
|
9. |
Омельченко О. В. Сучасні принципи і засоби захисту працівників від неонізуючих електромагнітних випромінювань і електричних полів [Електронний ресурс] / О. В. Омельченко, Д. П. Заікіна, Г. В. Гейєр, О. В. Абрамова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_12
|
10. |
Горєлков Д. В. Інноваційне енергозберігаючі теплогенеруючі пристрої для устаткування закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Д. В. Горєлков, О. В. Омельченко, Г. В. Гейєр, О. Г. Терешкін, А. M. Шевченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2021. - № 1. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2021_1_19
|
11. |
Дмитревський Д. В. Визначення параметрів процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре [Електронний ресурс] / Д. В. Дмитревський, Н. Г. Перекрест, В. В. Перекрест, Г. В. Гейєр, І. В. Расчехмаров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 2. - С. 47-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_2_9
|
12. |
Цвіркун Л. О. Метрологічні характеристики теплотехнічних вимірювань в камерах для зберігання яблук [Електронний ресурс] / Л. О. Цвіркун, О. В. Омельченко, С. Л. Цвіркун, Г. В. Гейєр // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 2. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_2_10
|